2022’de Chromebook’unuzda Oynayabileceğiniz En İyi 12 Oyun

2022’de Chromebook’unuzda Oynayabileceğiniz En İyi 12 Oyun;- Chromebook, her geçen yıl daha güçlü bir dizüstü bilgisayar seçeneği haline geliyor. Hem Linux hem de Android için artan çaprazlama işlevselliği ile, geçmişte düşünülemez olan çok sayıda uygulamaya ve oyuna artık erişebiliyor.  2022’de chromebook’unuzda oynayabileceğiniz en i̇yi 17 oyun

2022’de Chromebook’unuzda Oynayabileceğiniz En İyi 12 Oyun

Bu liste büyük ölçüde Play Store’dan da indirebileceğiniz oyunlardan oluşur, çünkü birkaç yıldır piyasaya sürülen her Chromebook artık yerel Android işlevselliğine sahiptir. Bugün Chromebook kullanıcılarının çoğuna sunulanları yansıtmak istiyoruz ve aşağıdaki oyunların çoğu modern Chromebook’ta iyi çalıştığını kontrol ettik.

1. NBA Jam ( Play Store)

Spor oyunlarına mobil cihazlarda (ve buna bağlı olarak Chromebook’ta) erişmek kolay değildir. EA yıllardır FIFA oyunlarını geliştiriyor, ancak sadece sert ve garip hissediyorlar. NBA Jam işleri basit tutarak bu sorunların çoğunu çözer. 2’ye 2, büyük kafalar ve muhteşem smaçlar, bunu Chromebook ve Android’deki en iyi spor oyunlarından biri yapıyor.

90’larda mükemmel NBA Hangtime’ı oynayanlar, özellikle topu çemberin içinden geçirmeden önce 50 fit havaya sıçradığınız aynı yoğun, saçma, arcade benzeri oyuna sahip olduğu için NBA Jam’den özellikle keyif alacaklar.

Yerel ve çevrimiçi çok oyunculu, eğlenceli bir kampanya ve basit kontroller, basketbol tutkunu olmasanız bile bunu bir zorunluluk haline getiriyor.

2. Aramızda (Play Store)

kadar popüler çok az oyun var. Aramızda Şu anda ve bu cinayet gizemi parti oyununun popülaritesinin büyük bir kısmı, tüm platformlarda ne kadar kolay çalıştığıdır (çapraz oyun da!).

Fikir şu ki, bir uzay gemisinde işlerin sorunsuz yürümesi için birlikte çalışan jöle görünümlü birkaç astronottan birisiniz. Ama biriniz aslında insanları öldürmeye ve gemiyi sabote etmeye çalışan sahtekarsınız.

Bu, size hiçbir gerekçe göstermeden bir şüpheli (dolayısıyla mem ‘sus’) diyen yabancılardan ziyade arkadaşlarınızla gerçekten en iyi şekilde oynanır, ancak Chromebook’larda harika çalışır.

3. Game Dev Tycoon (Play Store)

Oyun Geliştirici Tycoon bir oyun geliştirme stüdyosu işletmekle ilgili bağımlılık yapan bir yönetim simülasyonudur. 2012’den beri var ve şimdi PC, mobil ve Nintendo Switch’te olması popülaritesini gösteriyor.

Yetenekli bir geliştirici ekibi kurun, bir ofise geçin ve insanlığın bildiği en büyük oyun stüdyosu olma yolunda ilerleyin! Çağlar ve beraberinde getirdikleri yeni teknolojiler arasında geçiş yapmadan önce 80’lerde bir garajda oyuna başlarken hoş bir anlatı hamlesi de var.

Oyun, dokunmatik ekran kontrolleri veya bir fare ile harika çalışıyor ve oyun projesi üzerine oyun projesini tasarlarken ve (umarım) büyük paraların toplanmasını izlerken gerçek bir geri tepme deneyimidir.

4. Google Stadia

Google’ın bulut oyun platformunun Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed Odyssey ve PUBG gibi oyunları Chromebook’unuzda oynamanıza izin verdiği göz önüne alındığında, kendi başına bir oyun olmasa da, anılmayı hak ediyor.

Stadia, Google sunucularından oyun akışı yaparak ve ardından yüksek kaliteli (4K’ya kadar) bir video aracılığıyla esasen Chromebook’unuza ışınlayarak çalışır. İnternetiniz hızlıysa, oyunu akış yoluyla veya gerçek donanım üzerinden oynama arasındaki fark ihmal edilebilir olmalıdır. sadece şuraya git Stadyum sitesi Chrome tarayıcınızda ve hazırsınız!

Bir başka eğlenceli gerçek ise, Stadia Pro’yu bir ay boyunca ücretsiz olarak deneyebilmenizdir, bu da size denemek için dahil edilen oyunların küçük güzel bir kataloğuna erişmenizi sağlar.

Stadia ve GeForce Now ve Gölge karşılaştırmamızda Stadia’nın rakip bulut hizmetlerine karşı nasıl bir performans sergilediğini de görebilirsiniz.

5. Castlevania: Gecenin Senfonisi (Play Store)

Metroidvania’lar bugünlerde çok revaçta, ancak Castlevania serisindeki bu ufuk açıcı giriş olmasaydı bugün oldukları yerde olamazlardı.

Doğrusal olmayan keşif, gösterişli piksel sanatı ve unutulmaz glam-rock ile hortlakla buluşan film müziği ile tanışın, Gecenin Senfonisi her zaman geri dönebileceğiniz ve ölümsüz bir şekilde parlak kalır – bir tür Big Drac’ın kendisi gibi.

Bir Android sürümünün sürpriz sürümü, bu klasiği yeniden ziyaret etmenin yeni bir yolunu sunuyor; Devam özelliği ve başarılar gibi avantajlar. Onu Chromebook’un klavyesinde (veya daha iyisi bir gamepad’de) oynamak da dokunmatik ekrandan çok daha rahat!

6. Alto’nun Odyssey’i (Play Store)

Alto’s Adventure’ın devamı, Android’deki en büyüleyici ve sanatsal açıdan başarılı oyunlardan biridir. Ayrıca Chromebook’ta evrensel olarak en uyumlu Android oyunları arasındadır.

İçinde Alto’nun Odyssey’i, arka planda yükselen gizemli şehirler ve antik kaya oluşumları ile her türlü çöl manzarasında bir tahta üzerinde süzülüyorsunuz. Zorluklardan payını alıyor, ama aynı zamanda tembel bir hafta sonu öğleden sonrasını mutlulukla geçirmek için mükemmel olan sakin bir deneyim.

7. PUBG Mobil (Play Store)

Bu listedeki diğer oyunların çoğundan farklı olarak, efsanevi battle royale oyununun Android sürümünü Chromebook’ta oynamak bazı uyarılarla birlikte gelir. İlk olarak, Chromebook’unuzun içinde bir Intel CPU’ya sahip olmanız gerekir.

İkincisi, PUBG Mobile’ın Chromebook’ta ne kadar iyi çalıştığı büyük ölçüde cihazınıza bağlıdır. Google Pixelbook kullanıcıları, üst düzey Chromebook’larda olduğu gibi oldukça iyi çalıştığını bildirdi. ilginç bir parça var Chrome Unboxed’de Oyunun bu sürümünün modern Chromebook’larda ne kadar iyi çalıştığı ve görünümün oldukça iyi olduğu hakkında.

PUBG Mobile’ı çalıştırmayı başarırsanız, ayakta kalan son adam olmak için diğer 99 oyuncuya karşı mücadele ederken zorlu eski eğlence dünyasına girersiniz. Sade, yoğun ve inanılmaz derecede çekici.

Google Stadia Pro’ya (daha önce de belirttiğimiz gibi, bir aylık ücretsiz deneme ile birlikte gelir) abone olursanız, PUBG’nin tam sürümünü Chromebook’ta oynayabileceğinizi unutmayın.

8. Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition (Play Store)

Chrome OS’de Android uygulamalarının giderek artan desteği, Chromebook için Play Store oyunlarını önerme konusunda giderek daha rahat hale geldiğimiz anlamına geliyor. Tüm oyunlar mükemmel şekilde çalışmıyor (aslında pek çoğu çalışmıyor), ancak birden fazla Chromebook cihazında sorunsuz bir şekilde çalıştığı onaylanan oyunlardan biri bu klasik RPG’dir.

Beamdog’un limanı Baldur Kapısı 2 orijinal oyunlardan her şeyi korur ve HD çözünürlüklerle desteklenir. Önceden oluşturulmuş güzel bir dünyada geçen eski tarz bir RPG’dir ve bir grup kahramanı kontrol etmenizi, görevler üstlenmenizi ve derin D&D tarzı dövüşlere katılmanızı sağlar. Mükemmel, renkli yazı ve günümüzün RPG’lerinin yolunu açan sürükleyici bir dünya ile zamanının en ufuk açıcı oyunlarından biridir.

Hazır buradayken, diğer Black Isle Studio oyunlarına da göz atabilirsiniz: Baldur Kapısı: Gelişmiş Sürüm, buz rüzgarı vadisi ve Uçak Manzarası: Eziyet Play Store’dan. Hepsi uyumlu Chromebook’ların çoğunda sorunsuz çalışır. (Olmazsa, Play Store’un iki saatlik geri ödeme penceresinden yararlanın.)

9. Ağar.io

En iyi haliyle oyun minimalizmi. ağar.io çok fazla görünmüyor – bir grafik kağıdı gibi görünen şeyin üzerinde yüzen birincil renkli dairelerden oluşan bir saçak. Ancak oynamaya başlayın ve hayatta kalmak için son derece zorlayıcı bir çevrimiçi savaş.

Bir daireyi kontrol edin, kendinizden daha büyük daireler tarafından çiğnenmekten kaçınırken daha küçük boyutlu (diğer oyuncular tarafından kontrol edilen) daireleri tüketmek amacıyla geniş bir düz alanın etrafında yönlendirin. Bu kadar. Oyun içi görünümler vb. için biraz para ödeyebilirsiniz, ancak oyun aynı şekilde ücretsiz olarak da kolayca oynanabilir.

10. Fallout Shelter (Play Store)

Bu, bu listede sunduğumuz başka bir Play Store oyunudur. Bunu veya diğer Play Store oyunlarını ekleme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, Chromebook’unuza Android uygulamalarını nasıl yükleyeceğinize ilişkin kılavuzumuzu okuyabilirsiniz.

serpinti sığınağı Chromebook’ta Play Store oyunları için en iyi seçeneklerden biridir. Bu oyun dünyasında bir nükleer sığınak inşa etmek ve yönetmekle sizi görevlendiren ana Fallout serisinin yan yan yan ürünü. Oyuncuların Pip-Boy’dan tanıyacağı, 50’ler tarzı kendine özgü çizgi film grafiklerini kullanarak harika oynuyor ve harika görünüyor.

11. Muhteşem

muhteşem benim gözümde herkesin oyun koleksiyonunda bir zorunluluktur. Permadeath, rastgele oluşturulmuş mayın şaftı paletli, efsanevi hazineyi çalmaya çalışırken beklenmedik olayların, çılgın aksiliklerin ve komik durumların bir altın madeni. Bu, daha az güzel olan 2008 versiyonuna dayanıyor ve daha yeni versiyonu değil, ancak sistemler ve mekanikler hepsi orada.

12. Salem Kasabası (Tarayıcı)

Hiç bir akşam yemeği partisinde birkaç şişe şaraptan sonra parti oyunu Mafia oynadınız mı? Tarayıcı tabanlı Salem Kasabası aynı çizgide ve aynı zamanda Aramızda’ya benziyor ve onunla eğlenmek için sarhoş olmanıza gerek yok. Bir sürü çevrimiçi oyuncuyla oynayın ve geceleri yerlileri kimin öldürdüğünü bulmaya çalışın. (Ya da katil sizseniz, yakalanmamaya çalışın.) Şeytani bir şekilde aldatıcı.

Vakit kaybetmek için daha fazla oyun ister misiniz? En iyi gizli Google oyunları listemize göz atın veya Android için Retroarch kılavuzumuzla Android telefonunuzu retro bir oyun istasyonuna dönüştürün.

Bazı işleri halletmek için Chrome OS kullanmak istiyorsanız, size Chromebook’ta Microsoft Office’i ücretsiz olarak nasıl kullanacağınızı gösterebiliriz.

Avatar Of Allglobalupdates
All global Updates was established in 2017, and since then we have developed into a renowned group of passionate Content Creators. We concentrate on newsworthy topics in the fields of Finance, Tech, education, Business, Careers, entertainment, and sports. We also create captivating human interest stories and informative content.