Full Max TV Apk v2.0(18) Android için Ücretsiz İndir

Full Max TV Apk v2.0(18) Android için Ücretsiz İndir;- Premium IPTV ve film uygulamalarına abone olarak çok para harcıyorsanız, bu yeni IPTV uygulamasını denemelisiniz. “Tam Maks TV” tüm premium video içeriğini ücretsiz olarak alacağınız akıllı telefonunuzda ve tabletinizde.

Full Max TV Apk v2.0(18) Android

Bildiğiniz gibi IPTV ve Film uygulamaları en iyi eğlence kaynaklarıdır. Parası olan kişiler, farklı ücretli uygulamalara kolayca abone olabilir. Ancak herkesin premium içeriği izlemek için yeterli parası yok, bu yüzden premium içeriği ücretsiz izlemek için alternatif bir kaynağa ihtiyaçları var.

Akıllı telefonunuzda ve tabletinizde film, birinci sınıf TV kanalları ve çok daha fazla video içeriği izlemek için ücretsiz bir kaynak arıyorsanız, bu uygulamayı herhangi bir üçüncü taraf web sitesinden ücretsiz olarak indirerek deneyin.

Full Max TV Apk nedir?

Yukarıda belirtildiği gibi, Android ve iOS kullanıcılarının ücretsiz filmler, TV kanalları, diziler, Canlı spor maçları ve daha pek çok şeyi doğrudan akıllı telefonlarından ve tabletlerinden izlemelerini ve indirmelerini sağlayan en son IPTV uygulamasıdır.

Bu uygulamada, kullanıcılar Brasil TV, Pluto TV, Netflix ve bu uygulamayı akıllı telefonunuza ve tabletinize indirdikten sonra öğreneceğiniz daha birçok film ve IPTV uygulaması gibi tonlarca başka premium uygulamayı ücretsiz olarak alacaklar.

Uygulama hakkında bilgi

İsim-Soyisim Tam Maksimum TV
versiyon v2.0
Boyut 9.32 MB
Geliştirici Tam Maks
paket Adı com.fullmax10.futebol
Android Gerekli 4.1+
Ücret Ücretsiz

Ancak, bu uygulamayı google oyun mağazasında ve ayrıca farklı bir üçüncü taraf web sitesinde kolayca bulunabilen bir çevirmen uygulaması kullanarak kullanabilirler. Bu çevirmen uygulamalarını kullanarak uygulamayı istediğiniz dile kolayca çevirebilirsiniz.

Bu uygulama dışında, premium TV kanallarını ücretsiz olarak izlemek için aşağıda belirtilen diğer IPTV uygulamalarını da deneyebilirsiniz,

Android kullanıcıları Full Max TV Uygulamasında hangi Özel TV Kanallarını alıyor?

Bu uygulamada geliştirici, TV kanallarını aşağıda belirtilen iki kategoriye ayırmıştır,

24 saat kanallar

Bu kategoride kullanıcılar internetten ve diğer IPTV uygulamalarından kolayca ulaşabilecekleri 24/7 ücretsiz kanallara ücretsiz olarak sahip olacaklardır. Bu uygulamada alacağınız bazı kanal türlerini aşağıda listeledik,

  1. çeşitleri
  2. Çocuk
  3. Belgeseller
  4. Haberler
  5. Pluto TV
  6. Spor BR
  7. Spor Gringo
  8. TV’yi aç
  9. Filmler/Diziler

Premium Kanallar

Adından da anlaşılacağı gibi, dünyanın her yerinden izlemek için para ödemesi gereken tüm premium TV kanallarını içerir. Ancak bu uygulama, tüm premium kanalları ücretsiz olarak içerir. Bu kategoride, aşağıdaki gibi premium TV kanallarından bahsedeceksiniz:

  1. uzay
  2. SinemaMax
  3. çentik
  4. beIN Xtra Sport
  5. Red Bull TV
  6. ESPN
  7. Disney xd
  8. TV Brezilya
  9. HBO
  10. CNN Brezilya
  11. Yıldız Canlı
  12. VIVA
  13. Yaşam Süresi
  14. Grup Haberleri
  15. Rekor
  16. BalıkTV

Kullanıcılar Full Max TV Download’da hangi Özel video içeriğini ve TV kanallarını alıyor?

Geliştiriciler, yukarıda listelenen TV kanallarının yanı sıra, android kullanıcıları için aşağıda belirtilen kategorilere ayrılmış özel video içeriği de eklediler:

Ücretsiz Netflix

Bu kategoride, kullanıcılar tüm premium Netflix içeriğini ücretsiz olarak alacaklar. Bu uygulamayı kullandıktan sonra film ve dizi izlemek için Netflix uygulamasının premium paketlerine abone olmanıza gerek yok. Bu yeni IPTV uygulamasını kullanarak tüm Netflix video içeriğine ücretsiz olarak kolayca erişebilirsiniz.

Brezilya televizyonu

Bu kategoride geliştiriciler, kullanıcıların tonlarca premium TV kanalını ücretsiz olarak alacağı bir Brezilya TV uygulaması ekledi. Brezilya TV uygulaması gibi alacağınız bazı TV kanallarını aşağıda listeledik,

  • Globo Haber HD
  • Tarih HD
  • Disney HD
  • HD ile savaş
  • A&E
  • bbc hd
  • NHK dünyası
  • TNT HD
  • sony hd
  • ESPN Brezilya
  • Keşif Çocuklar
  • Çoklu Gösteri

Kullanıcılar, tüm ücretsiz ve premium TV kanallarının yanı sıra, Brezilya TV uygulamasında talep üzerine videoyu ücretsiz olarak alacaklar. Bu sekmede, kullanıcılar istedikleri içeriği saniyeler içinde bulmalarına yardımcı olacak pek çok başka kategoriye de sahip olacaklar.

Full Max Tv Apk
Full Max Tv Apk

Futbol Rehberi

  • Bu sekmede kullanıcılar, devam eden, yaklaşan ve oynanan futbol maçları hakkında bilgi alacaklar. Futbol maçlarının yanı sıra kullanıcılar, oyuncular, takımlar, ligler, kulüpler ve futbolla ilgili diğer önemli bilgiler hakkında ücretsiz olarak tam bilgi alacaklar.

Canlı futbol

  • Bu sekme, canlı futbol maçlarını, önemli anları, gerçek zamanlı sonuçları ve bu uygulamayı kullandıktan sonra öğreneceğiniz çok daha fazlasını izlemek veya yayınlamak isteyen futbol taraftarları için özel olarak tasarlanmıştır.

Kullanıcılar Full Max TV Uygulamasında başka hangi özellikleri alıyor?

Canlı akış, filmler, IPTV kanalları dışında kullanıcılar, bu yeni IPTV uygulamasında aşağıdaki gibi aşağıdaki özellikleri de alacaklar:

OYUNLAR

Bu özellikler sayesinde oyuncular, farklı türlerden tonlarca yerleşik oyunu ücretsiz oynama şansına sahip oluyor. Tonlarca tahta, kart, yarış, aksiyon ve diğer oyun türlerini içerir. Aşağıda, bu uygulamada oynama şansı bulacağınız birkaç oyundan bahsettik,

  1. Drift Patronu
  2. renk mücadelesi
  3. Cobranca De Penaltıları

Zap Grubu

  • Bu seçenek, WhatsApp, telegram ve diğer sosyal ağ uygulamaları aracılığıyla dünyanın her yerinden diğer kullanıcılarla ücretsiz olarak tanışmanıza yardımcı olur. Diğer kullanıcılardan geri bildirim alabilir ve geri bildirimlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşma seçeneğine de sahip olabilirsiniz.

Full Max TV Uygulaması nasıl indirilir ve kurulur?

Uygulamayı indirmek için makalenin sonunda verilen doğrudan indirme bağlantısına tıklayın ve bu uygulamayı akıllı telefonunuza ve tabletinize yükleyin. Uygulamayı yükledikten sonra, aşağıda belirtilen menü listesi ile ana gösterge tablosunu göreceksiniz,

  1. Ana Sayfa
  2. Futebol AO Vivo
  3. 24 saat Kanada
  4. Canais Premium
  5. Netflix Ücretsiz
  6. Brezilya televizyonu
  7. Guia Do Futebol
  8. OYUNLAR
  9. Grup Zap

Yukarıdan istediğiniz listeyi seçin ve en sevdiğiniz TV kanalını, Filmleri ve diğer video içeriklerini ücretsiz olarak izlemeye başlayın.